Category Wonen 12 articles to read

Toiletinspiratie

Je toilet pimpen, zo doe je dat!

Op je toilet breng je gemiddeld ruim veertig uur per jaar door. Dat is best een hele tijd, zeg maar een volledige werkweek … Dan mag het er ook wel…

Tips voor het kopen van een houten voordeur

Tips voor het kopen van een houten voordeur

Een voordeur is dé binnenkomst van je huis. Hier komen namelijk mensen als eerste door naar binnen en is daarom erg belangrijk voor de indruk die je huis achter laat. Een voordeur kan op maat gemaakt worden, maar kan ook zo gekocht worden. In dit artikel zullen wij je meer vertellen over de verschillen in voordeuren en zullen we enkele tips geven die je helpen bij het aanschaffen van een voordeur.

voordelen van paneelgordijnen

De voordelen van paneelgordijnen

Paneelgordijnen worden regelmatig gebruikt voor zakelijke toepassingen. Denk hierbij als zonwering voor lange raampartijen of langs glazen vergaderruimtes. Ze zijn dus ideaal voor op uw kantoor of bedrijf.

Tips voor vinden van een huurwoning

Handige tips voor het vinden van een huurwoning

Een huurwoning kan, ten opzichte van een koopwoning, een fijne keuze zijn. Je bent goed beschermd, kan in aanmerking komen voor huurtoeslag en de huurbaas is verantwoordelijk voor onderhoud. Dat klinkt goed! Maar waar begin je met zoeken naar een huurwoning? En waar moet je op letten? Wij zetten een aantal tips voor het vinden van een huurwoning voor je op een rijtje.

lekkage opsporen en oplossen

Een lekkage opsporen en oplossen

Vochtproblemen in je huis kunnen ernstige gevolgen hebben. Een van de meest bekende gevolgen van vochtproblemen zijn vochtige muren. Behang en pleisterwerk zal hierdoor niet meer aan de muur kunnen hechten en verf kan afbladderen. Daarnaast ontsieren vochtplekken de muren en in het ergste geval ontstaat er ook nog schimmelvorming.

Vloeren voor vloerverwarming

Vloeren voor vloerverwarming

Het is bij vloerverwarming natuurlijk erg belangrijk dat de rondcirculerende warmte die in de vloer zit goed kan worden afgegeven aan de ruimte die erboven zit.

Gezelligheid thuis met een haard

Gezelligheid thuis met een haard

Het is algemeen bekend dat een mooie open gashaard een uniek tintje aan je huis geeft. Het geeft een gevoel van gezelligheid het design van je huis gaat er stukken op vooruit. Anno 2018 zijn er veel verschillende ontwerpen omtrent designs van gashaarden.