Hoe maak je het toilet schoon en fris?

Hoe maak je het toilet schoon en fris
  • Twitter
  • Facebook
  • Google+

We weten precies waarom je gezinsleden de neiging hebben om deze ondankbare taak uit de weg te gaan, maar gelukkig weten we ook wat de beste manier is om je badkamer en ​​toilet schoon en fris te maken.

Toilet schoonmaken zonder schrobben

Vraag je je af hoe je je toilet kunt schoonmaken zonder te schrobben? Een veelgemaakte fout is dat mensen op een toiletreiniger gebruiken en het product meteen verwijderen. Het voordeel van een HG toiletreiniger is dat je niet moet schrobben. Geef het reinigingsproduct een paar minuten de tijd om zijn magie uit te werken voordat je het schoonveegt met een vochtige microvezeldoek.

Een andere optie is om keukenpapier te gebruiken om oppervlakken af ​​te vegen, omdat je ze gewoon kunt weggooien en je je geen zorgen hoeft te maken over het ontsmetten van vezeldoeken na gebruik.

Verwijder schimmel

Vochtige en slecht geventileerde badkamers en toiletten zijn de ideale gebieden voor het ontwikkelen van schimmel. Door een goede schimmelreiniger te gebruiken, kun je in een handomdraai alle zwarte vlekken verwijderen en zelfs voorkomen. De HG schimmelreiniger is op basis van schuim waardoor deze veel beter hecht aan de schimmel. De inwerktijd is langer, maar het product werkt dieper in op de schimmel.

De eenvoudige stappen om schimmelvorming stoppen en er voorgoed mee afrekenen, zijn:

  • Verbeter het licht en de ventilatie in je badkamer en toilet
  • Verwijder schimmel op tegels, voegen en meubels met een schimmelreiniger
  • Behandel plafonds en muren met een schimmelreiniger en herschilder
  • Vervang de siliconenkit in je badkamer en toilet

Verwijder vuilophoping en aanslag

Vuilophoping in de zittingscharnieren en aanslag onder de rand aan de binnenkant van je toilet kan aanwezig zijn – zelfs als de kom van het toilet sprankelt.

Om de moeilijk bereikbare plekken te ontsmetten en aan te pakken, gebruik je de superkracht toiletreiniger van HG over het gebied en laat je het 10 minuten inwerken. Schrob vervolgens met een oude tandenborstel om het vuil op te tillen en veeg het eenvoudig schoon met een microvezeldoek of keukenpapier. Door vuilophoping en aanslag te verwijderen met deze reiniger, zal de muffe geur verdwijnen en je toilet ook beter spoelen.