Een stijlvolle badkamer met budget badkamer ideeën

budget badkamer ideeën
  • Twitter
  • Facebook
  • Google+

Als je een nieuwe badkamer probeert te ontwerpen of een reeds bestaande badkamer wil veranderen met een realistisch oog op het budget, dan zijn er veel manieren om de uitstraling van een luxe badkamer te krijgen, zonder topprijzen te betalen. Dit blog geeft je alvast enkele budget badkamer ideeën om je op weg te helpen.

Hou het simpel en gebruik vloerruimte

Door een bescheiden kleurenpalet te gebruiken met slechts een vleugje kleur van een vast meubelstuk, kan een badkamer eenvoudige elegantie demonstreren in een klein ruimte. Er zijn heel wat budget badkamer ideeën die jouw budget ten goede komen. Maximaliseer bijvoorbeeld de ruimte onder je wastafel met manden. Bij Mandenstijl vind je een veelzijdig aanbod aan rieten manden die zowel bij een vintage of een moderne badkamer in landelijke stijl passen. Een mand onder de wastafel voegt textuur en stijl toe aan een minimalistisch ingerichte badkamer en bieden noodzakelijke opslag voor handdoeken en ander linnengoed op een creatieve en ruimtebesparende manier.

Budget badkamer ideeën om je badkamer groter te maken

Je hoeft geen muren in te slaan of je op een andere manier in het stof te werken om je kleine badkamer groter te laten lijken. Hieronder enkele budget badkamer ideeen om je badkamer een groter uitzicht te geven:

  • Gebruik dezelfde tegels van je vloer voor de muren. Dit zorgt ervoor dat de ruimte er groter uitziet dan ze in werkelijkheid is
  • Ook handdoekhaken zijn ideaal voor kleine badkamers, omdat ze niet veel ruimte innemen en je ze overal kunt plaatsen
  • Gebruik een grote spiegel en decoreer hem. Het toevoegen van een rand of stencil aan de spiegel kan je badkamer van eenvoudig naar fantastisch brengen. Dit glamoureuze extraatje is eenvoudiger en betaalbaarder dan het lijkt en maakt de kamer niet alleen veel groter, maar ook interessanter
  • Vind meer inspiratie voor je badkamer in de blog wc tegels ideeën

Budget badkamer ideeën met interesse en textuur

Met een verzameling alledaagse en vintage badkamerartikelen als decoratie, maak je van je badkamer voor weinig geld een prachtige blikvanger. Als je ergens een victoriaans-gotische muurkast kunt vinden, kun je deze vullen met onder ander vintage cosmetische potten, handdoeken en zeep. En als je een schap met glazen planken hebt, gebruik het dan niet alleen voor opslag, maar als een kans voor het weergeven van interessante objecten. Kijk bijvoorbeeld eens rond in de online winkel van Love to be Home voor buget bakamer ideeën. Als budget badkamer idee kun je ook de binnenkant van een kast een donkere kleur geven. Op die manier zullen lichte decoratie objecten er echt uitspringen.

Bron afbeeldingen: traditionalhome.com